Rólunk


Vállalkozásunk 1993-ban alakult Szarvason. A Szarvas-szobor mögötti üzletsoron nyílt az elsö üzlet, Kató Fotó-Optika néven. Fö tevékenysége a szemüvegoptika és az ezzel kapcsolatos szolgáltatás: szemüvegkészítés és javítás.

A gyógyszemüveg vállalás és készítés mellett az üzletben megtalálható az optikai üzletkörbe tartozó termékek teljes választéka. Vállalkozásunk második üzlete 2008 tavaszán nyílt az els? közelében kialakított új sétálóutcán, esztétikus, parkosított, kellemes környezetben Dániel Optikai Szalon néven. A Dániel Optika korszerü, exkluzív megjelenésü üzlet, mely teljeskörü optikai szolgáltatásokat nyújt. A szemorvosi szemvizsgálat, kontaktlencse vizsgálat, illesztés, betanítás, kontaktlencse forgalmazás mellett különleges, minden igényt kielégítö szemüvegkeret, szemüveglencse és napszemüveg választékot találnak vásárlóink. Üzleteinkben komoly szakmai tudással rendelkezö látszerészmesterek foglalkoznak az ügyfelekkel. Korszerü szemészeti vizsgálóban szemész szakföorvos végzi a szemészeti ellátást, a szemüvegkészítés pedig a legmodernebb automata gépeken történik, a legprecízebb mesterek keze alatt.

A vállalkozás az Opticnet társulat tagja és az itt készült szemüvegek minöségét a MOI minöségi tanúsítványa szavatolja, garanciája az OPTICNET 6X GARANCIA. Folyamatos akcióik kedvezö lehetöségeket nyújtanak a megrendelöknek, segítenek megismerni az új termékeket. A törzsvásárlók évek óta élvezhetik a 10%-os törzsvásárlói kártya elönyeit.

Jelmondatunk: „Mi óvjuk szeme fényét”

Rólunk | Használati feltételek | Oldaltérkép | Kapcsolat

© 2011 Kató Fotó-Optika